Sony Xperia Z1 - X-Reality™ for mobile

background image

X-Reality™ for mobile

Teknologjia X-Reality™ for mobile e Sony përmirëson cilësinë e pamjes së fotove dhe

videove pasi i bëni, duke ju dhënë imazhe më të qarta, më të mprehta dhe më natyrale.

X-Reality™ for mobile aktivizohet sipas paracaktimit, por mund ta çaktivizoni nëse doni të

zvogëloni konsumin e baterisë.

Për të aktivizuar X-Reality™ for mobile

1

Nga ekrani bazë, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë mbi

Cilësimet > Ekrani.

3

Zvarriteni rrëshqitësin pranë

X-Reality for mobile në të djathtë.