Sony Xperia Z1 - Menyja e ekranit bazë të Albumit

background image

Menyja e ekranit bazë të Albumit

Me anë të menysë së ekranit bazë të Albumit mund të shfletoni për te të gjitha albumet e

fotografive, duke përfshirë fotografitë dhe videot e bëra me kamerën e pajisjes me efekte

speciale, si dhe përmbajtjen që bashkëndani në linjë nëpërmjet shërbimeve si

PlayMemories Online, Picasa™ dhe Facebook. Pasi të keni hyrë në shërbime të tilla,

mund të menaxhoni përmbajtjen dhe të shikoni imazhet në linjë. Nga aplikacioni Albumi,

mund të shtoni edhe gjeoetiketa te fotot, të kryeni detyra bazë të modifikimit dhe të

përdorni metoda si teknologjinë pa tel Bluetooth® dhe postën elektronike për të

bashkëndarë përmbajtjen.

107

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.

background image

1

Shihni fotot dhe videot me shërbimin PlayMemories Online

2

Kthehuni tek ekrani bazë i aplikacionit Albumi për të parë të gjithë përmbajtjen

3

Shikoni fotografitë dhe videot tuaja të preferuara

4

Shikoni të gjitha videot e ruajtura në pajisjen tuaj

5

Shikoni fotografitë tuaja në një hartë ose në pamjen e Globit

6

Shikoni të gjitha fotografitë dhe videot që janë të fshehura nga pamja

7

Shikoni të gjitha fotografitë dhe videot e bëra me kamerën e pajisjes tuaj me efekte speciale

8

Shihni të gjitha fotot dhe videot e ruajtura në dosje të ndryshme të pajisjes suaj

9

Shihni të gjitha fotot me fytyra

10 Shikoni fotografitë dhe videot në pajisjet në të njëjtin rrjet

11 Hapni menynë e cilësimeve për aplikacionin Albumi

12 Lëvizni lart ose poshtë për të parë përmbajtjen

13 Shihni fotot dhe videot në Facebook™

Shërbimi PlayMemories Online nuk është i disponueshëm në të gjitha vendet ose rajonet.

Për të parë fotot nga shërbimet në linjë tek Albumi

1

Nga Ekrani fillestar, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Albumi, pastaj zvarritni anën e majtë të ekranit bazë të

Albumit në të djathtë.

3

Trokitni lehtë shërbimin e dëshiruar në linjë, pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për

të filluar me të. Shfaqen të gjitha albumet e disponueshme në linjë që keni

ngarkuar në shërbim.

4

Trokitni lehtë mbi cilindo album për të parë përmbajtjen e tij, pastaj trokitni lehtë

mbi një foto në album.

5

Goditni lehtë majtas për të parë foton ose videon pasardhëse. Goditni lehtë

djathtas për të parë foton ose videon paraardhëse.