Sony Xperia Z1 - Kanalet e preferuara të radios

background image

Kanalet e preferuara të radios

Për ta ruajtur një kanal si të preferuar

1

Kur radioja është e hapur, lundroni te kanali që doni t'a ruani si të preferuar.

2

Takoni .

3

Futni një emër dhe përzgjidhni një ngjyrë për kanalin, pastaj shtypni

Ruaj.

Për të dëgjuar një kanal të preferuar radioje

1

Trokitni lehtë mbi .

2

Përzgjidhni një opsion.

Për ta hequr një kanal si të preferuar

1

Kur radioja është e hapur, lundroni te kanali që doni ta hiqni.

2

Takoni , pastaj takoni

Fshi.